töltés

Edzéstervek - Az online sportlabor

Bicepsz és Tricepsz szuperszett

Bicepsz és Tricepsz szuperszett

Tiszta játszma

Molnár Péter Men’s Physique versenyző számára a fitnesz nemcsak sport, hanem küldetés is, az általa képviselt naturál életformát népszerűsíti vele. Irigylésre méltó formáját kizárólag a tudatos táplálkozásnak, a rendszeres edzéseknek és a gondosan megválasztott táplálék-kiegészítőknek köszönheti.

 

BioTechUSAshop.hu

 

Molnár Péter Men’s Physique versenyző a BioTechUSA Sport Managere is egyben. Ebből adódóan fontos számára, hogy fizikumából kihozza a maximumot és mellette az idejével is jól gazdálkodjon.

Péter minden edzésén arra törekszik, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legnagyobb terhelést adja meg a célizmoknak. Kedvenc technikája a szuperszett, amikor két külön izomcsoportra ható gyakorlatot párosít össze, és végez rögtön egymás után pihenőidő nélkül. Ennek köszönhetően az edzés végig nagyon intenzív lesz, és rövidebb ideig tart.

Szuperszettes kar edzés

A bemutatott szuperszettes karedzés során minden alkalommal egy tricepsz gyakorlatot egy bicepsz gyakorlat követ pihenőidő nélkül.

Miután végeztünk a két gyakorlattal 0,5-1 percet pihenhetünk mielőtt elkezdjük a következő szuperszettet. Az edzés 4 szuperszettes gyakorlatból áll és a végén egy bónusz tricepsz gyakorlatból, amire azért van szükség mert a tricepsz a bicepsznél egy nagyobb izom, így nagyobb stimulációt igényel az edzés során.

Edzés

Edzés

1. szuperszett

Gyakorlat Mennyiség

Tolódzkodás

10 db

Bicepszhajlítás franciarúddal

10 db

Edzés

Edzés

Edzés

4. szuperszett

Gyakorlat Mennyiség

Letolás kötéllel

10 db

Bicepszhajlítás padon géppel

10 db

Edzés

Bónusz tricepsz

Gyakorlat Mennyiség

Tolódzkodás padon támaszkodva


 • Importáld

  Teljesítem

  Tedd be az online edzésnaplódba egy gombnyomással és kövesd a fejlődésed!

 • Nyomtasd ki

  Kinyomtatom

  A klasszikus módszer híve vagy? Nyomtasd ki az egész gyakorlatot, vidd magaddal bárhová és csináld amikor jólesik.

 • Oszd meg

  Megosztom

  Ismerősöd épp egy ilyen weboldalt keres? Vagy szeretnéd, ha együtt próbálnátok ki? Küldd el neki és eddzetek társaságban.