Bicepsz és Tricepsz szuperszett

Bicepsz és Tricepsz szuperszett

Tiszta játszma

Molnár Péter Men’s Physique versenyző számára a fitnesz nemcsak sport, hanem küldetés is, az általa képviselt naturál életformát népszerűsíti vele. Irigylésre méltó formáját kizárólag a tudatos táplálkozásnak, a rendszeres edzéseknek és a gondosan megválasztott táplálék-kiegészítőknek köszönheti.

 

BioTechUSAshop.hu

 

Molnár Péter Men’s Physique versenyző a BioTechUSA Sport Managere is egyben. Ebből adódóan fontos számára, hogy fizikumából kihozza a maximumot és mellette az idejével is jól gazdálkodjon.

Péter minden edzésén arra törekszik, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legnagyobb terhelést adja meg a célizmoknak. Kedvenc technikája a szuperszett, amikor két külön izomcsoportra ható gyakorlatot párosít össze, és végez rögtön egymás után pihenőidő nélkül. Ennek köszönhetően az edzés végig nagyon intenzív lesz, és rövidebb ideig tart.

Szuperszettes kar edzés

A bemutatott szuperszettes karedzés során minden alkalommal egy tricepsz gyakorlatot egy bicepsz gyakorlat követ pihenőidő nélkül.

Miután végeztünk a két gyakorlattal 0,5-1 percet pihenhetünk mielőtt elkezdjük a következő szuperszettet. Az edzés 4 szuperszettes gyakorlatból áll és a végén egy bónusz tricepsz gyakorlatból, amire azért van szükség mert a tricepsz a bicepsznél egy nagyobb izom, így nagyobb stimulációt igényel az edzés során.

Edzés

Edzés

1. szuperszett


Warning: rename(data/DoctrineORMModule/Proxy/__CG__ApplicationEntityExercise.php.5f2a380a92c9b9.04306822,data/DoctrineORMModule/Proxy/__CG__ApplicationEntityExercise.php): Structure needs cleaning in /var/www/html/edzesnaplo.mozgasvilag.hu/includes/vendor/doctrine/common/lib/Doctrine/Common/Proxy/ProxyGenerator.php on line 305

Warning: require(data/DoctrineORMModule/Proxy/__CG__ApplicationEntityExercise.php): failed to open stream: Structure needs cleaning in /var/www/html/edzesnaplo.mozgasvilag.hu/includes/vendor/doctrine/common/lib/Doctrine/Common/Proxy/AbstractProxyFactory.php on line 221

Fatal error: require(): Failed opening required 'data/DoctrineORMModule/Proxy/__CG__ApplicationEntityExercise.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /var/www/html/edzesnaplo.mozgasvilag.hu/includes/vendor/doctrine/common/lib/Doctrine/Common/Proxy/AbstractProxyFactory.php on line 221
Gyakorlat Mennyiség